miercuri, 11 noiembrie 2009

Curve cu blog?

Pe prima prostituată de lux, Curvete, mi-a prezentat-o în virtualia o colegă, am răsfoit-o un pic, am încercat un portret a maică-sii cărând sacoşele cu gogonele de la piaţă în vreme ce tată-su mai meştereşte un pic la dăciuţa cumpărată din primul lui salariu în vreme ce ea, curveata, se dă cu yahtul de stele multe şi încarcă dulapuri nesfârşite cu etichete. O vreme am urmărit-o, pe ea şi poveştile ei la fel şi anchetele de amatori. Concluzia: curvete e o tipă normală, cu o viaţă normală, cu un iubit normal, care fantazează inspirată fiind de romanele furate din biblioteca mamei în adolescenţă la o viaţă picantă căreia cu siguranţă nu i-ar face faţă.

Am urmărit-o pentru scurtă vreme pe-o franţuzoaică, după nume, căreia îi place să se joace cu iubitul ei şi care scria foaaarte intens despre cum o făcea. Din scrieri şi descrieri m-aş fi aşteptat s-o recunosc pe stradă sub forma unui cuptor fumegând de pasiune ori s-o găsesc printr-un gang trăgându-şi-o în draci. A fost deconspirată curând: de-abia devenită majoră-n toate statele lumii, o ochioasă între 2 relaţii, cu frustrări şi complexe şi-o apariţie care nu urla a sexualitate debordantă pe care-o afişa sub pseudonimul francez. Extreme.

Le-am cunoscut apoi pe alte încălcătoare ale celei de-a şaptea porunci, tot în virtualia, tot închipuite, cu nume de flori patimaşe atârnându-le greoi pe umerii delicaţi. Nu-s cârcotaşă, fac doar analiză pe text şi trag concluzii subiective: sunt fete cu o cultură medie spre deloc, împătimite ale serialelor, fie telenovele, fie americane care le lărgesc orizonturile, lucrează-n birouri unde au acces la net şi câteva minute pe zi măcar se pot desfăşura nesupravegheate. Pot să pun pariu pe-o sticlă de Alex, nu vreau baileys şi alte &-uri, că marea lor majoritate, a curvelor cu blog, se trezesc dimineaţa lângă acelaşi bărbat, acelaşi căruia îi prăjesc ceapa pentru tocăniţă şi-i pun berea la rece.

Ştie cineva o curvă autentică cu blog? c-aş citi parcă ceva picant pe azi...

3 comentarii:

  1. Cred ca asta-i al cincilea pe care nu-l pot trimite... vroiam sa-ti spun ... am uitat! De ce nu apare si-n alte lumi???

    RăspundețiȘtergere
  2. În general, sub titulatura de curvă este percepută persoana de sex feminin care, întreţine raporturi sexuale cu diferite persoane de sex masculin, în scopul obţinerii unor sume de bani sau unor avantaje de orice natură, femeia care isi ofera serviciile in schimbul altor servicii, una care nu poate avea doar unu....are mai multi, deci nu se trezeste langa acelasi barbat in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. sonyared- in wordpress, parca!

    RăspundețiȘtergere