duminică, 19 iulie 2009

Dilemă

Alt moment de luciditate. Cam dese în ultima vreme, probabil din cauza vârstei, fir-ar să fie.
Pe când mă învârteam ameţită de căldură prin casă, am privit raftul cu pantofi şi m-a lovit: Mi-e clar că fiecare dintre noi avem de urmat o cale. una special păstrată pentru noi. Pe-a mea am crezut-o a fi alături de un om, unul singur, el Făt-Frumos, cel mai cel, iar până acum, cam toate activităţile întreprinse de mine s-au canalizat spre găsirea lui...în fiecare dintre posibilii purtători de pantaloni. De fiecare dată când una dintre poveşti s-a sfârşit, am avut impresia că toată căutarea de până atunci fusese în zadar. Şi am pierdut alte şi alte luni încercând să-mi revin şi s-o iau de la capăt. Sec. Întotdeauna s-a întâmplat ceva şi ciclul s-a repornit.
Şi dacă, de fapt, calea pe care trebuie s-o urmez eu nu presupune drumul către un singur om, dacă am mers pe un drum greşit până acum şi n-am înţeles că pot fura bucăţi de împlinire din fiecare poveste trecută sau viitoare?
Să fie oare timp pierdut?...

2 comentarii:

  1. E o vorba de doi lei, ca sa iti intalnesti printul trebuie sa saruti multe broaste, parerea mea e sa nu te lasi coplestia de emotii si sentimente si o sa fie bine. Nu te schimba pentru ca lumea te vrea altfel. Fii ceea ce vrei tu si vei gasi drumul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Io spun ca cea mai frumoasa constructie este aia din oglinzile ce reflecta fiecare soarele ei. Trebuie sa colectionezi fiecare raza si sa o asezi in puzzle-ul sufletului tau, doar atat. Si atunci,sufletul construit din oglimnzi ce tin prizoniere razele va straluci mai abitir decat un soare, fiind stapanul memoriei mai multor sori.!!!

    RăspundețiȘtergere