marți, 21 iulie 2009

Dating

În week-end s-a întâmplat în sfărşit: unul dintre nesfârşiţii din listele de ignore a vrut să dea din coate. Îi restricţionasem de mai multă vreme accesul, de fapt butonul se cheamă chiar blochează, însă, aproape de fiecare dată când deschideam chatul, apărea şi el cu 2-3 cuvinţele. Se-ntâmpla să-i răspund sau doar să mă fac că nu există. Nu prezentase niciodată interes, ce rost avea să-l mint vânzându-i iluzii?!

Duminică m-a văzut iar online probabil şi şi-a amintit că are nişte gânduri adunate la mansardă pe care ţine morţiş să mi le aducă la cunoştinţă. Cu excepţia plimbărilor prin mahala, la vreme de seară, după ce-a stat vinul din fiert şi toti ţiganii-s în vervă logoreică, nu mi-a mai fost dat să întâlnesc atâtea înjurii per pixel. Brusc m-am simţit groapa de gunoi a societăţii, o înfumurată fără scrupule în căutare de beneficii materiale care va sfârşi probabil în propria mizerie, iar asta e cea mai lizibilă formă în care am putut aşeza calificativele oferite cu poftă.
Am scris urgent un mail administratorilor site-ului la care am ataşat şi o parte din discuţie, mi s-a răspuns prompt că tehnic mi s-a oferit posibilitatea să-i blochez accesul, ceea ce şi făcusem, şi asta-i tot ce pot ei să facă...deci mă descurc cum pot să scap de el.

Acum stau încă şi mă gândesc pe câţi dintre cei cu care am intrat în contact la un moment dat i-am adus în stadiul ăsta? Câţi dintre cei pe care i-am evitat pentru că n-au corespuns la un moment dat cerinţelor mele nu şi-au dorit să "neagu_valentin: ce te-ash bate si te-ash fute....futu-ti mortii matii de scarba dracu pretentioasa" sau doar au pierdut măcar o oră din viaţa lor întrebându-se ce-ar fi fost dac-ar fi fost când ar fi fost...


sunt convinsă că am plătit...poate-n avans... toate datoriile astea

Un comentariu:

  1. Hei, ca de fiecare data trebuie sa iti ridic moralul, culmea e ca azi si eu sunt cu el la pamant, frate de cate ori sa iti repet nu de pe net in pnm..... vezi tu diseara :P

    RăspundețiȘtergere