sâmbătă, 19 decembrie 2009

suntem cam proşti?

Din cauză de frig, congel, brrr, şedeam cuminte-n casă cu maşina de spălat pornită (:)prizele şi întrerupătoarele nu mai sunt doar de decor de câteva ore :) ) şi ochii priponiţi pe-un perete când am deschis tembelizoru' doar, doar or trece mai repede orele până la Concert. Am nimerit pe axn, unde American Idol se defăşura în toată splendoarea lui, o emisiune înregistrată, evident.
Nu zic, oameni talentaţi, copii care s-au născut cu muzica-n vene, pe unii poate-i voi vedea pe vreun afiş lipit pe stâlp care va anunţa un megaconcert până şi-n capitala lu' peşte prăjit peste vreun an-doi, m-am benoclat cu mintea-mprăştiată o vreme la ei. Pentru cine nu s-o uitat la spectacol, după fiecare interpretare, este anunţat numărul de telefon la care poate fi votat fiecare concurent. Io cu urechile mele auzeam asta, în schimb subtitrarea zicea:"nu puteţi vota, vă rugăm, nu sunaţi".
În sfârşit s-o terminat, dar nu fără o ultimă specificaţie repetitivă: "Aceasta este o emisiune înregistrată. Vă rugăm, nu votaţi!"

Hai, mă, las-o-n pielea goală (pe zăpadă
:)), atât de idioţi se aşteaptă să fie cei care se uită la emisiunea asta?! :)

Tag-uri:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu