sâmbătă, 14 noiembrie 2009

"Mai bine rămâneam cu tine-n pula mea"

cumplit, cretin, incult, obosit, beat, incoerent, trecut, trist, regret, ochi deschişi, îngălat, şantajist emoţional, patetic, azi regret: am pierdut 8 ani!

3 comentarii:

  1. Trecutul nu il poti schimba, accepta-l si mergi inainte. Nu te crampona in amintiri si in regrete ca nu iti ajuta. Capul sus ca viata e frumoasa daca stii sa ti-o faci, chiar si din nimicuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trecutul e de fapt mascat, cu ochii rosii, colti proeminenti, buzele iesite in afara. Urla si striga cuvinte obscene printre buze imbalosate, cerandu-ti atentia, fiindca de ea are nevoie pentru a supravietui. Nu-l poti omori, chiar daca-i retezi capul nu cade, poti doar sa-l ignori, sau sa-i faci culcus undeva intre meninge si hopotalamus. Asa grait-a Conrad, colonist pe planeta Zarathustra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu doar patru dar au fost mai duri, mai grotești, mai abjecți... și adjectivele caracteriale prin care aș face descrierea le-ar depăși pe ale tale... Privind la tine, îmi dau seama că a fost un gigantic pas înainte... Poate că suntem ceea ce suntem și prin prisma himerelor din trecut! Cât despre titlu, în cazul meu, ar fi ultima persoană* din lume...

    RăspundețiȘtergere