vineri, 31 iulie 2009

O concluzie

Să fie deja vreo 2 ani de când mă dau aiurea, de fapt nu chiar aiurea că scopul, nedeclarat de cele mai multe ori, al fiecărei noi cunoştinţe de sex opus e verificarea dacă pe fruntea lui nu şade scris "Făt-Frumos".
Conturi pe 4 site-uri, unu' nu se pune că am ieşit cu un singur om de-acolo, iar singurul motiv pentru care încă mă mai loghez e ca să mă joc de-a mafioţii.
Prima concluzie a aventurii e că "once a dater, always a dater". Şi mai mult decât atât: eligibilii nici nu-şi mai tocesc nervii să adapteze mesajul de agăţământ după personaja căreia i se adresează. Spre exemplificare:
- una bucată mascul în jurul prefixului 3, ne-am întâlnit pe 2 dintre site-uri în repetate rânduri (pesemne că-i uituc). mesaj scurt, de fiecare dată acelaşi: "vrei să te măriţi cu mine?".
- una bucată gagicar, nimfoman, dac-ar putea fi folosit termenul şi la masculin, dependent de combinaţii noi şi de varietate sexuală, însă în căutarea liniştii proprii.
- una altă bucată arogant, rocker trăit prin vamă îmbrăcat în diferite ambalaje
- atacatorul de novice. Cel care pândeşte prima pagină de înregistrări pe site şi le prăduie pe gagicuţe imediat cum au păşit înăuntru.
- Frumuşelul dezamăgit, da' nu cu inima zdrobită de vreo mândră, ci doar descumpănit de multele respingeri din varii motive.

Ăştia-s doar câţiva dintre cei care se găsesc multiplicaţi. nu contest că unii ar putea să suporte să ducă gunoiul şi să facă piaţa în schimbul unei stabilităţi, însă...odată intraţi în circuit, greu îşi mai scot tricoul inscripţionat cu caps lock burlac. Iar regula nu e valabilă numai pentru purtătorii de cocoşel, e un drum doar cu dus şi cu dead end.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu